Fordítóiroda
NYITVA vagyunk! Biztonságos irodánkban is megtalál bennünket.

ÁLLÁSHIRDETÉS - 2018

Webfejlesztő munkatársat keresünk a Villámfordítás budapesti csapatába.

Kreatív, a technológiát könnyedén uraló, gyorsan tanuló szakember vagy? Érdekel a kihívás, hogy részt vegyél a legjobb fejeket legmodernebb fordítástechnológiát alkalmazó fordítóiroda tech-stratégiájának megformálásában?

Ha a válaszod

IGEN,

akkor egy nagyon kedves és okos csapat tagságát kínáljuk Neked, ahol lehetőséged van beilleszkedni, kibontakozni, alkotni, kiemelkedni, társszerzőnek és jónak lenni. Mindezt professzionális környezetben, versenyképes fizetésért, barátságos és motivált, az intellektust elismerő emberek között.

 

 

(A kép forrása: Flickr / studio tdes)

Beugró

Tudj őszinte igent mondani a fenti kérdésekre.

Feladatok

A fordítóiroda által használt, egyedi projektmenedzsment rendszer továbbfejlesztése, új funkciók kitalálása és megvalósítása, refactoring, új technológiai kihívások kreatív kezelése. Ehhez szükséges a CodeIgniter keretrendszer ismerete vagy elsajátítása, ezen kívül Bootstrap, jQuery és MySQL biztosan jól jön majd. 

Lehetőségek

Olyan értelmiségi csapat tagja lehetsz, amely nyitott a világra. Részt vehetsz egy nem mindennapi küldetés megvalósításában. Kiélheted a maximalizmusod és elismerjük a teljesítményed. A munkacsapat a feladatokban támogat, de mindenki más szakterületről, úgyhogy a webfejlesztésben önállóan kell helyt állnod.

Klassz helyet kínálunk a 13. kerületben egy A-kategóriás irodaházban, prémium notebook számítógépet, nagyon sok újdonságot, fejlődési és tanulási lehetőséget.

A jelentkezésed a varazslo@villamforditas.hu e-mail címre várom egy CV társaságában.

Gál-Berey Tünde
a Villámfordítás alapítója