Fordítóiroda
Az AUTOCAD vagy más tervező szoftverrel készült műszaki tervek és rajzok szövegeinek fordítását a Villámfordítás fordítóiroda az eredeti tervfájl szerkezetének megőrzésével is el tudja végezni.

Ez különleges technológiát igényel, ugyanakkor a megrendelő számára több szempontból is értékes lehet. A tervekben szereplő kifejezések elemzését irodánk szoftverek segítségével végzi el, így az azonos kifejezéseket mindig pontosan, azonosan, szöveghűen, konzisztens módon végezzük.

A tervekben gyakran jelentős mennyiségű szövegbeli ismétlődés található, amelyet az elemzés során szakembereink kiszűrnek és a megrendelőnek kedvezményt kínálnak a fordítási díjból. Így nemcsak pontosabb, de alacsonyabb költségű is lehet a fordítás.

A műszaki tervek fordítását 60 nyelven végzi irodánk, a műszaki szakterület sokféle ágán. A pontos terület ismeretében olyan szakembert bízunk meg a fordítással, aki a területen jártas és tapasztalt. A tervek és rajzok fordításához igénybe vehető kiadványszerkesztői szolgáltatásunk is, amely képi formátumú fájlokat épít fel a fordítás elvégzése után, az eredeti dokumentumnak megfelelő formában.

A Villámfordítás Fordítóiroda elérhetősége:

Árak és határidők | Árajánlat kérése


A fordítandó tervfájlt vagy rajzot az ajánlatkéréshez el kell juttatnia irodánkhoz: erre a nagyfájl-küldőket, pl. a www.wetransfer.com vagy a Google Drive, Dropbox, OneDrive stb. igénybevételét javasoljuk.