Fordítóiroda
Rugalmas, szakszerű és költséghatékony fordítási megoldások vállalati ügyfeleink számára

Vegye fel a kapcsolatot fordítási szakértőnkkel, hogy bemutathassuk vállalati ügyfeleink igényeire kidolgozott rugalmas, szakszerű és költséghatékony fordítási és nyelvi szolgáltatásainkat.

 

Tipp: keretszerződés a fordítási szolgáltatásokra
Visszatérő céges partnerei számára a Villámfordítás fordítóiroda keretszerződés megkötését javasolja. A fordítási keretszerződés több előnnyel is jár, többek között:

- havi elszámolás, utólagos fizetés
- szerződési feltételek rögzítése
- minden új megbízás pár gombnyomással indítható
- személyes kapcsolattartó, tanácsadó

Amit kínálunk: új piacok elérése és sikeres kommunikáció

A Villámfordítás Fordítóiroda szolgáltatásainak köre a vállalkozások igényeihez igazodik annak érdekében, hogy a hatékony és korszerű nyelvi megoldások mellett sokoldalú, teljes körű és magas színvonalú üzleti szolgáltatásokkal segítsük partnereink munkáját. Személyre szabott szolgáltatásaink az Ön cége számára:

  • katalógusok, prezentációs anyagok és egyéb kiadványok fordítása,
  • lektorálás (írott szövegek nyelvi ellenőrzése),
  • kiadványszerkesztés és nyomdai előkészítés,
  • weboldal fordítás, honlap lokalizálás,
  • üzleti levelezés "real time" bonyolítása bármely nyelven,
  • ajánlatkérések és üzleti ajánlatok fordítása,
  • szerződések, jogi dokumentáció fordítása.

Anyanyelvi fordító és költségkímélő fordítási memória

A gyors, pontos és páratlanul takarékos munkát az Ön cégéhez rendelt állandó, anyanyelvi fordítók és az egyedi fordítási memória kialakítása szavatolja; ezzel nem csak az egységes szóhasználatot biztosítjuk a későbbi megbízások során, de a fordítási költségek csökkenését és a határidők rövidítését is garantáljuk.

Ajánlatunk az Ön számára nem jelent kötöttséget: vállalkozásának igényeit megismerve lehetőségünk nyílik arra, hogy vállalkozásának ügymenetére optimalizált munkaszervezéssel egyedi árajánlatokat, pontosan tervezhető határidőket és kiemelkedő minőségű szolgáltatást kínáljunk.

Célunk a hosszú távú együttműködés kialakítása, melyet a Villámfordítás Fordítóiroda kiemelkedően kedvező ár/érték aránya és a minőségi nyelvi szolgáltatás biztosítása mellett a személyes kapcsolat során kialakuló bizalomra építünk.

Ingyenes nyelvi tanácsadás, saját fordítóiroda

Több nyelven beszélő, segítőkész és mindig elérhető nyelvi tanácsadóink végigkísérik Önt az ajánlatkéréstől a fordítás elkészítésén keresztül egészen a fordítás felhasználásáig. Elvárásait és a korábbi fordítási feladatokat jól ismerő nyelvi tanácsadónk minden esetben az Ön számára leginkább kedvező határidő és díj kombinációját, és átadási formát fogja javasolni. Árajánlatainkat idegen nyelven is örömmel elkészítjük.

Ha fordítással vagy más nyelvi szolgáltatással kapcsolatban segítségére lehetünk, forduljon bizalommal tanácsadóinkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésére telefonon, e-mailben és természetesen egy személyes találkozó keretében is.

Bízunk benne, hogy megtisztel bennünket bizalmával.

A Villámfordítás Fordítóiroda elérhetősége: