Fordítóiroda

Önéletrajz, CV és motivációs levél fordítása 60+ nyelven igényelhető a Villámfordítás fordítóirodától. Szolgáltatásunk a szöveges dokumentumok fordítása, szakfordítás, lektorálás, hivatalos fordítás.

A teljes körű internetes ügyintézés révén kedvező árakkal, az okleveles szakfordító munkatársainknak köszönhetően pedig kimagasló minőségű fordítással állunk partnereink rendelkezésére.

Önéletrajzhoz ajánlott fordítási szolgáltatások

Önéletrajzhoz és motivációs levélhez akár a "Csak lektorálás" szolgáltatás is igénybe vehető, amely a már lefordított szövegek nyelvi ellenőrzését és az anyanyelvi minőség elérését jelenti. Ezt akkor érdemes választani, ha a CV írója jól ismeri a célnyelvet, el is készíti a fordítást, de a saját nyelvtudását szeretné egy professzionális fordítóval is ellenőriztetni.

Sürgős esetben a Gyors fordítás szolgáltatásunkat ajánljuk, amely páratlan sebességgel készül, az elérhető leggyorsabb fordítási szolgáltatás. Különlegesen választékos megfogalmazású és magas minőségű fordítás igénylése esetén Prémium fordítási szolgáltatásunkat ajánjuk, amelyet a fordítást követően nyelvi szakember ellenőriz.

Az árajánlatot a szöveg hossza alapján számítja irodánk. Mielőtt tovább keresne, kérjen árajánlatot.

Pontos árajánlatért kattintson az alábbi gombokra

Árak és határidők és Árajánlat kérése

 

A Villámfordítás Fordítóiroda elérhetősége: