Fordítóiroda

Szolgáltatásunk műszaki szaknyelven íródott dokumentumok és tervek fordítása, szakfordítás, lektorálás, hivatalos fordítás.

Rövid határidővel is kedvező áron kínálunk műszaki fordítási szolgáltatást a hét minden napján, a nap 24 órájában. Műszaki fordítás 60+ nyelven igényelhető a Villámfordítás fordítóirodától. 

Hivatalos fordítás

A műszaki szövegek és dokumentáció fordításakor gyakran szükséges eredeti, aláírással és pecséttel ellátott, záradékolt fordítás, amelyet hivatalos fordításnak nevezünk. A fordítási tanúsítvány elektronikus formában (elektronikus aláírással és időbélyegzővel ellátva, PDF fájlként letölthető módon) és papíron is igényelhető. A hivatalos fordítás nem azonos a hiteles fordítással, de a gazdasági életben a legtöbb esetben nem követelmény a hiteles fordítás (amelyet egy állami fordítóiroda készít), hanem elegendő a fordítóiroda tanúsítványa (hivatalos fordítása), miszerint az eredeti dokumentum és a fordítás tartalmilag megegyezik egymással. Bővebben a hivatalos tanúsítványról >>

Kérjük, hivatalos fordítási szándékát az ajánlatkéréskor jelezze, de a megrendelés leadása előtt is igényelheti a tanúsítványt.

Kedvezmények

A műszaki szövegek gyakran tartalmaznak átfedéseket, ismétlődéseket, verziókat. Az ajánlatkérést követően munkatársaink elemzik az átadott fordítandó szöveget és beazonosítják az ismétlődéseket, amelyek alapján azonnal kedvezményt kínálnak a fordítási díjból.

Pontos árajánlatért kattintson az alábbi gombokra

Árak és határidők és Árajánlat kérése

A teljes körű internetes ügyintézés révén kedvező árakkal, az okleveles szakfordító munkatársainknak köszönhetően pedig kimagasló minőségű fordítással állunk partnereink rendelkezésére.

Műszaki fordítás | műszaki szakfordítás szakterületei

  • megvalósíthatósági tanulmány fordítás, műszaki terv, dokumentáció fordítás
  • használati utasítás fordítás, kezelési útmutató fordítás, biztonsági adatlap fordítás
  • gépkönyv fordítás, használatbavételi engedély fordítás, műszaki leírás fordítás
  • műszaki tanulmány fordítás, műszaki engedély fordítás, műszaki jelentés fordítás
  • műszaki rajz fordítás, specifikáció fordítás, építési és gyártási dokumentáció szakfordítás
  • technológiai leírás fordítás, tenderdokumentáció, termékleírás fordítás
  • szabadalom fordítás, biztonsági adatlap fordítás

A Villámfordítás Fordítóiroda elérhetősége: