Fordítóiroda

A Villámfordítás Fordítóiroda 60+ nyelve közül kiemelt jelentőségű az ukrán fordítás. Ukrán fordító munkatársaink szöveges dokumentumok ukránról magyarra és magyarról ukránra fordítását végzik. Üzleti iratok (alapító okirat, pénzügyi jelentés, mérleg, számviteli beszámoló, szerződés) ukrán fordítását ukrán fordító munkatársaink nagy gyakorlattal végzik.

 

Ukrán magyar és magyar ukrán szakfordítás, lektorálás és hivatalos fordítás

 

A teljes körű internetes ügyintézés révén páratlanul kedvező ukrán fordítási árak, az okleveles ukrán szakfordító munkatársainknak köszönhetően pedig kimagasló minőség az, amelyet megrendelőinknek kínálunk.

 

A pontos ajánlati ár és határidő ukrán fordítás esetén azonnal megtekinthető, illetve árajánlatunk PDF-ben is letölthető. A fordítási határidőre és minőségre garanciát vállalunk.

Árak és határidők    Árajánlat kérése

 

Ukrán fordítás, ukrán szakfordítás, ukrán tolmács

 

Néhány érdekesség az ukrán nyelvről

 

Az ukrán nyelv a szláv nyelvek keleti szláv alcsoportjába tartozó nyelv; cirill betűkkel írják. Ukrajna hivatalos nyelve. Szókincse mutat némi hasonlóságot a környező szláv népek nyelveivel, főként a belarusz, lengyel, orosz és szlovák nyelvekkel.

Az ukrán a történelmi Kijevi Rusz állam keleti ószláv nyelvéből származik, és máig fennmaradt annak ellenére, hogy a cári Oroszországban kétszer is betiltották, és a 19. század végén, 20. század elején üldözték beszélőit. Főként elterjedtségének, népdalainak, kobzarjainak, valamint nagy költőinek (Tarasz Sevcsenko, Leszja Ukrajinka) köszönhetően maradt fenn.

Ukrán nemzetiségűek körülbelül 37 milliónyian vannak a világon, főként szovjet utódállamokban illetve Kanadában és az Egyesült Államokban. Az ukrán nyelv Ukrajna hivatalos nyelve, valamint a szakadár moldovai köztársaság, a Dnyeszter Menti Köztársaság három hivatalos nyelvének egyike.

Forrás: Wikipedia

 

Ukrán fordítás és ukrán tolmácsolás kapcsán kérdéseivel forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

A Villámfordítás Fordítóiroda elérhetősége: