Fordítóiroda

Marketing témájú fordítás 60+ nyelven igényelhető a Villámfordítás fordítóirodától. Szolgáltatásunk a szöveges dokumentumok fordítása, szakfordítás, lektorálás, hivatalos fordítás a marketing területén.

A marketing szakterület szövegeinek fordítása gyakran általános fordításnak tűnik, mert általános kifejezéseket és gördülékeny, köznapi megfogalmazásokat tartalmaz. Ugyanakkor a marketing szövegek fordítása gyakorlott fordító szakembert kíván, hiszen a fordítás nyelvén beszélő emberek számára, egy másik kultúrkörbe kell átültetni a szöveg mondanivalóját. Ilyen esetben a fordító nem feltétlen az eredeti szöveg kifejezéseinek használatára, inkább a mondannivaló lehető legnagyobb pontossággal való átültetésére törekszik.

Melyik fordítási szolgáltatást javasoljuk marketing fordításhoz?

Javaslatunk a Szakfordítás szolgáltatás igénylése, amelyet a marketing területén jártas szakemberek végeznek. Amennyiben a szöveget publikálásra készítjük, tehát a megrendelő célja a nyilvános megjelentetés (pl. katalógus, weblap stb.) formájában, akkor a Prémium fordítást javasoljuk, amelyet irodánk duplán ellenőrizve ad át. A dupla ellenőrzést nyelvi szakemberek végzik, a többféle fordítási lehetőség közül a tökéletes kiválasztását lehetővé téve.

Kedvezmények

A vállalkozások marketing témájú szövegei gyakran tartalmaznak átfedéseket, ismétlődéseket. Az ajánlatkérést követően munkatársaink elemzik az átadott fordítandó szöveget és beazonosítják az ismétlődéseket, amelyek alapján azonnal kedvezményt kínálnak a fordítási díjból.

A teljes körű internetes ügyintézés révén kedvező árakkal, az okleveles szakfordító munkatársainknak köszönhetően pedig kimagasló minőségű fordítással állunk partnereink rendelkezésére.

Pontos árajánlatért kattintson az alábbi gombokra

Árak és határidők és Árajánlat kérése


Marketing fordítás szakterületei

  • üzleti terv fordítás, marketing terv fordítás, marketing jelentés fordítás
  • piackutatás fordítás, piacelemzés fordítás, piackutatási eredmény fordítás, piackutatási kérdőív fordítás
  • internetes statisztika fordítás, Google Analitcs fordítás
  • küldetésnyilatkozat fordítás, reklámszöveg fordítás, szlogen fordítás, honlap fordítás
  • ajánlat fordítás, kiajánló fordítás, médiaajánlat fordítás
  • reklám és bemutatkozó videó fordítás felirat fordítás, szinkronhang fordítás

A Villámfordítás Fordítóiroda elérhetősége: