Fordítóiroda
Ha a fordításhoz hivatalos záradékot igényel, a saját fiókjából letölthető módon, a fordítás elkészültével egy időben megkaphatja elektronikus formában is.

A hivatalos fordításra akkor van szükség, ha a megrendelőnek igazolnia kell a fordítás valódiságát. Ilyen esetben a fordításhoz készítünk egy tanúsítványt, amely azt igazolja, hogy a fordítás és az eredeti dokumentum tartalmilag megegyeznek egymással.

A tanúsítvány egyszerre két nyelven készül el, hogy a megrendelő minél szélesebb körben, gond nélkül felhasználhassa ezt az igazolást.

A tanúsítvány elektronikus formában és nyomtatva, fűzött formában is kérhető. Az elektronikus tanúsítványt elektronikus aláírással és időbélyegzővel látjuk el, így az akkor is megőrzi az eredetiségét, ha a megrendelő továbbította, például e-mailen vagy bármely adathordozón továbbadta.

Ráadásul korlátlan alkalommal felhasználható.

A küldés után sem számít másolatnak, minden alkalommal eredetinek számít. A közigazgatásban, cégügyek intézésénél, banki és pénzügyeknél, pályázatoknál, közjegyzőknél az ilyen dokumentum minősített tanúsítványnak, azaz teljes bizonyító erejű magánokiratnak minősül. Megfelel egy eredeti, kézzel aláírt és lepecsételt, két tanú által hitelesített iratnak.


Fordítási tanúsítvány a Villámfordításnál a fordítás megrendelésekor, egyetlen kattintással igényelhető. A megrendelő dönti el, hogy az elterjedtebb, széles körben használt PDF formátumban, vagy a közigazgatásban használatos ES3 formátumban kéri-e a kiállítását. Természetesen továbbra is igényelhető a hagyományos, nyomtatott és fűzött tanúsítvány is, azonban az elektronikus verzió szinte minden esetben előnyösebb megoldást jelent majd ügyfeleinknek.

További előnye az elektronikus tanúsítványnak, hogy ennek használatával kíméljük a környezetünket, hiszen nincs szükség nyomtatásra és postázásra, szállításra és raktározásra. Nem kell érte utazni és sohasem veszik el. Ha mégis elkeveredne, akkor díjmentesen újra letölthető. És mivel a Villámfordításnál nagyon hiszünk a környezetvédelem fontosságában, az új tanúsítványok díjából minden ügyfelünknek 50% kedvezményt nyújtunk. Így bármely fordításhoz bruttó 5000 Ft-ért elérhető a kétnyelvű hivatalos tanúsítvány.

A Villámfordítás Fordítóiroda elérhetősége: