Fordítóiroda

ÁLLÁSHIRDETÉS 2024.06.05: FORDÍTÓIRODAI ÉRTÉKESÍTŐ

Fordítóirodai értékesítő (sales) munkatársat keresünk a Villámfordítás budapesti csapatába

Talpraesett, gondolatolvasásban jártas szakember vagy? Érdekel a kihívás, hogy az elsők között legyél egy hatékony sales-csoportban? Hogy fordítási szakértőként értékesíthesd egy tiszta és átlátható folyamatokat alkalmazó fordítóiroda munkáját? Hogy lendületeddel erősítsd vidám csapatunkat?

Ha a válaszod

IGEN,

akkor egy nagyon kedves és okos csapat tagságát kínáljuk neked, ahol lehetőséged van kibontakozni, alkotni, kiemelkedni, jónak lenni. Mindezt professzionális környezetben, versenyképes fizetésért, átlátható bónuszért, barátságos és motivált, az intellektust elismerő emberek között.

(A kép forrása: Flickr / studio tdes)

Beugró

Tudj őszinte igent mondani a fenti kérdésekre.

Feladatok

Fordítás értékesítése, vállalati ügyfelek felkutatása, fordítási és tolmácsolási ajánlatok írása, utánkövetése, üzletfejlesztés, csapatmunka.

Hátszél

Jól jön majd az értékesítési és/vagy fordítóirodai tapasztalat és referencia, hogy meg tudj győzni minket a képességeidről. Angol nyelvtudás sem hátrány, sőt egyéb fordítóirodai kompetenciákat sem vetünk meg. 

Lehetőségek

Olyan értelmiségi csapat tagja lehetsz, amely nyitott a világra. Részt vehetsz egy nem mindennapi küldetés megvalósításában. Kiélheted a maximalizmusod és elismerjük a teljesítményed. A munkacsapat a feladatokban teljes mértékben támogat, de néha mindenki „elfoglalt”, úgyhogy ilyenkor önállóan kell helyt állnod.

Klassz helyet kínálunk a 13. kerületi irodaházban, prémium notebook számítógépet, nagyon sok újdonságot, fejlődési és tanulási lehetőséget.

Biztonság

Kíváncsi vagy, milyen lenne a Villámfordításnál dolgozni? Nem kell elkötelezned magad, csak jelentkezz be hozzánk egy kérdéssel. Számunkra is tiszta sor, hogy nem szeretnél két szék közé ülni, versenytilalmat sérteni, így biztos lehetsz benne, hogy diszkréten kezeljük a jelentkezésed és az érdeklődésed ténye tőlünk nem szivárog ki. Ha bejelentkezel, hogy nyitott vagy egy beszélgetésre, azzal nem kockáztatsz semmit, viszont érdekes rálátást nyerhetsz a munkánkra.

Jelentkezésed (vagy érdeklődésed) a varazslo@villamforditas.hu címen várom egy CV társaságában.

Gál-Berey Tünde
a Villámfordítás alapítója