Fordítóiroda

ÁLLÁSHIRDETÉS 2021.06.15: FORDÍTÓIRODAI ÉRTÉKESÍTŐ

Fordítóirodai értékesítő munkatársat keresünk a Villámfordítás budapesti csapatába

Talpraesett, gondolatolvasásban jártas szakember vagy? Érdekel a kihívás, hogy az elsők között legyél egy hatékony sales-csapatban? Hogy fordítási szakértőként értékesíthesd egy tiszta és átlátható folyamatokat alkalmazó fordítóiroda munkáját? Hogy üzleti vénáddal erősítsd vidám irodánkat?

Ha a válaszod

IGEN,

akkor egy nagyon kedves és okos csapat tagságát kínáljuk Neked, ahol lehetőséged van kibontakozni, alkotni, kiemelkedni, jónak lenni. Mindezt professzionális környezetben, versenyképes fizetésért, barátságos és motivált, az intellektust elismerő emberek között.

(A kép forrása: Flickr / studio tdes)

Beugró

Tudj őszinte igent mondani a fenti kérdésekre.

Feladatok

Fordítás értékesítése, vállalati ügyfelek felkutatása, fordítási és tolmácsolási ajánlatok írása, utánkövetése, együttműködés az ügyfélmenedzserekekkel.

Hátszél

Jól jön majd az értékesítési és/vagy fordítóirodai tapasztalat és referencia, hogy meg tudj győzni minket a képességeidről. Angol nyelvtudás sem hátrány, sőt egyéb fordítóirodai kompetenciákat sem vetünk meg. 

Lehetőségek

Olyan értelmiségi csapat tagja lehetsz, amely nyitott a világra. Részt vehetsz egy nem mindennapi küldetés megvalósításában. Kiélheted a maximalizmusod és elismerjük a teljesítményed. A munkacsapat a feladatokban teljes mértékben támogat, de néha mindenki „elfoglalt”, úgyhogy ilyenkor önállóan kell helyt állnod.

Klassz helyet kínálunk a 13. kerületben egy A-kategóriás irodaházban, prémium notebook számítógépet, nagyon sok újdonságot, fejlődési és tanulási lehetőséget.

 

A jelentkezésed (amelyet természetesen bizalmasan kezelünk) a varazslo@villamforditas.hu e-mail címre várom egy CV és motivációs levél társaságában.

Gál-Berey Tünde
a Villámfordítás alapítója