Fordítóiroda
Árajánlat három módon is kérhető: rendelkezésre áll a kalkulátor, az ajánlatkérés vagy egy sima e-mail. A Villámfordítás azonnal megoldást kínál.

 

 

A) Használja a fordítási kalkulátort

Ha Ön tudja, hogy a fordítandó szöveg hány karakterből áll, akkor kattintson itt, vagy a Villámfordítás.hu címlapján az "Árak és határidők" gombra, az automata fordítási díjkalkulátor eléréséhez. Ezzel néhány másodperc alatt kiszámolhatja a fordítási díjat és az elkészülés határidejét. Adja meg, hogy milyen nyelvről milyen nyelvre történjen a fordítás, illetve hány karakter hosszúságú a fordítandó szöveg.

A szöveg karakterszámának megállapításához ide kattintva nyújtunk gyors segítséget. Azt is jelezheti, ha a fordításhoz Önnek hivatalos tanúsítványra (az eredetiség igazolására) van szüksége. Az adatok megadása után öt különböző fordítási szolgáltatás, és a hozzájuk tartozó árak és határidők jelennek meg egymás mellett. Az ajánlati táblázat alatti linkre kattintva elküldheti magának e-mailben az ajánlatot egy későbbi döntéshez, vagy a Kosárba is teheti a fordítást a későbbi megrendeléshez.


Árak és határidők

B) Kérjen ajánlatot a szöveg feltöltésével

Ha személyre szabott árajánlatot szeretne kérni, vagy nem ismeri a szöveg pontos karakterszámát, akkor munkatársunk küld Önnek e-mailen pontos árajánlatot és átadási határidőt. Ehhez kattintson a fenti "Ajánlatkérés" gombra. A megjelenő űrlapon adja meg, hogy milyen nyelvről milyen nyelvre szeretne fordíttatni. Ha az elkészülés határideje fontos Önnek, akkor az elvárt átadási időpontot is megadhatja az űrlapon. Végül töltse fel a fordítandó fájl(oka)t, vagy másolja be a fordítandó szöveget. Az ajánlatkéréshez itt megjegyzést is fűzhet. Végül kattintson az űrlap alatti "Árajánlat kérése" gombra és adja meg elérhetőségi adatait.

Munkatársunk elemzi a szöveget és az összes elérhető kedvezmény (pl. a szövegen belüli ismétlődések) figyelembe vételével a legkedvezőbb ajánlatot küldi el Önnek. Az ajánlat munkaidőben általában 10 percen belül megérkezik, de munkaidőn túl is igyekszünk a lehető leghamarabb ajánlatot küldeni. Ha előre tudja, hogy a szokásos munkaidőn túl fogja az ajánlatkéréshez átküldeni a fordítandó szöveget, kérjük jelezze ezt az ajánlatkéréskor, hogy munkatársunk készen álljon a későbbi ajánlatadásra. Számíthat ránk, nem fogunk késlekedni.


Árajánlat kérése

C) Írjon e-mailt, csatolja a szöveget

Ha nem szeretne bíbelődni a kalkulátorral vagy űrlappal, akkor ajánlatot úgy is kérhet, hogy a fordítandó dokumentumot (egy vagy több fájlt) elküldi irodánknak e-mailben a fenti e-mail címre. Kérjük írja meg, hogy milyen nyelvről milyen nyelvre szeretne fordíttatni, illetve mikor szeretné megkapni a kész fordítást. Munkatársunk a lehető leggyorsabban (általában perceken belül) ajánlatot küld Önnek.


E-mail küldése

...és 10 perc múlva küldjük az ajánlatot!

Az Önnek megküldött árajánlatban öt különböző szintű fordítási szolgáltatást kínálunk. A legkedvezőbb árú lektorálástól és szakfordítástól kezdve a duplán ellenőrzött munkán keresztül egészen a villámgyors fordításig. A fordítás megrendelésére és kifizetésére néhány kattintással online is van lehetőség. A fordítási munkát irodánk a fordítási díj kifizetése vagy a fizetés igazolása után késedelem nélkül megkezdi.

Az ajánlatkéréssel vagy az Önnek megküldött ajánlattal kapcsolatban kollégánk készséggel áll az Ön rendelkezésére. Hívja a +36 1700 1500 telefonszámon ügyfélszolgálatunkat vagy írjon az info@villamforditas.hu címre. Ha az ajánlat valamilyen szempontból nem felel meg Önnek, akkor ezt nyugodtan jelezze és munkatársunk mindent megtesz, hogy az Ön igényei szerint alakítsa át a megrendelést.