Fordítóiroda
A fordítási díj a megrendeléskor fizetendő. A pontos fordítási díj az árajánlatban, a választott fordítási szolgáltatás mellett található.

Egyedi megállapodás és utólagos elszámolási igény esetén válassza Vállalati partnerprogramunkat >>

 

Ha bankkártyás vagy PayPal-os fizetési módot választ, illetve ha irodánkban személyesen rendeli meg és fizeti ki a fordítást, akkor nincs további teendője; a számlát legkésőbb az elkészült fordítással együtt küldjük. Ezekben az esetekben a megrendelés azonnal indul és irodánk megkezdi a fordítást. Átutalásos fizetés választása esetén a megrendelés a fordítási díj megérkezésekor (vagy az átutalás igazolásakor) indul.

Az „áfás” számla kiállítása a fordítási díj kiegyenlítését követően történik. Irodánk e-mailhez csatolt, elektronikus számlát küld, amely elektronikus aláírással és időbélyegzővel hitelesített, kinyomtatható PDF dokumentum.

Fizetési módok

A fordítási ajánlatban szereplő fordítási díj kifizetésével azonnal indíthatja megrendelését. Többféle gyors és kényelmes fizetési lehetőség közül választhat:

  • Fizetés készpénzben: A fordítás megrendelésével egy időben, budapesti irodánkban készpénzben vagy bankkártyával kifizethető a fordítási díj. Kérjük, érkezése előtt ellenőrizze a nyitva tartást.
  • Banki átutalás: Ha az átutalásos fizetés a legkényelmesebb Önnek, akkor a fordítás megrendelése után utalja a fordítási díjat a díjbekérőn megadott számlaszámra. Az átutalás beérkezése indítja a megrendelést. Ha az átutalási bizonylatot e-mailben elküldi irodánknak, akkor azonnal indítjuk a fordítást, így sürgős esetben időt takaríthatunk meg. Az átutaláshoz szükséges adatokat minden esetben megtalálja az árajánlatban, a díjbekérőn, és a www.villamforditas.hu oldal Kapcsolat menüpontjában is.
  • Kártyás fizetés*: Bankkártyás fizetést a www.villamforditas.hu oldalon belépve indíthat. E-mail címével és jelszavával belépve az Ajánlataim oldalon megjelenő ajánlatánál válassza a Fizetés bankkártyával opciót. A fizetés biztonságát az OTP SIMPLE banki rendszere garantálja. A kártyás fizetés esetén a fordítási munka azonnal indul. Kártyával az ügyfélszolgálati irodánkban, személyesen is fizethet.
  • Paypal fizetés: A PayPal rendszerén keresztüli fizetést a www.villamforditas.hu oldalon indíthat. Jelszavával belépve az Ajánlataim oldalon lévő ajánlatánál válassza a Fizetés PayPal számlával opciót. PayPal-lal akkor is fizethet, ha Önnek van PayPal számlája, és akkor is, ha nincs: utóbbi esetben a PayPal a bankkártya adatok felhasználásával közvetíti a fizetést. PayPal fizetés esetén a munkát azonnal megkezdjük.

* 2021-től a bankoknak többre van szükségük, mint a kártyán lévő adatok beírására. Ez az "erős ügyfél-hitelesítés", amiről az OTP Simple tájékoztatója az alábbiakban olvasható.

Mi az az erős ügyfél-hitelesítés?

A 2021. január 1-jétől változott az online bankkártyás fizetés annyiban, hogy kötelezővé vált a kétfaktoros ügyfél-azonosítás.

Ennek lényege, hogy az internetes bankkártyás fizetés folyamata plusz jóváhagyási lépésekkel egészült ki, hogy ezzel még biztonságosabb legyen számodra.

Miért van szükség az extra jóváhagyási lépésekre?

A kártyán szereplő adatok megadása már nem elegendő, több lépcsőben kell jóváhagynod a fizetést, ezzel igazolhatod, hogy valóban Te vagy a kártyabirtokos, és nem az adataiddal próbálnak meg éppen visszaélni.
Miként lesz az azonosítás sikeres, hogyan igazolhatod magad?

Banktól függően például meg kell adnod egy SMS-ben kapott egyedi kódot és mellette egy további jelszót, vagy kódot, például TeleKód, amit csak Te ismersz, vagy a mobilbanki alkalmazásodba a szokásos módon belépve kell azonosítanod magad, mondjuk az ujjlenyomatoddal, és ott jóváhagynod a fizetést.

A kártyakibocsátó bank döntése, hogy az azonosítási lehetőségek közül melyiket választja.