Fordítóiroda
A fordítási díj a megrendeléskor fizetendő. A pontos fordítási díj az árajánlatban, a választott fordítási szolgáltatás mellett található.

Egyedi megállapodás és utólagos elszámolási igény esetén válassza Vállalati partnerprogramunkat >>

 

Ha bankkártyás vagy PayPal-os fizetési módot választ, illetve ha irodánkban személyesen rendeli meg és fizeti ki a fordítást, akkor nincs további teendője; a számlát legkésőbb az elkészült fordítással együtt küldjük. Ezekben az esetekben a megrendelés azonnal indul és irodánk megkezdi a fordítást. Átutalásos fizetés választása esetén a megrendelés a fordítási díj megérkezésekor (vagy az átutalás igazolásakor) indul.

Az „áfás” számla kiállítása a fordítási díj kiegyenlítését követően történik. Irodánk e-mailhez csatolt, elektronikus számlát küld, amely elektronikus aláírással és időbélyegzővel hitelesített, kinyomtatható PDF dokumentum.

Fizetési módok

A fordítási ajánlatban szereplő fordítási díj kifizetésével azonnal indíthatja megrendelését. Többféle gyors és kényelmes fizetési lehetőség közül választhat:

  • Fizetés készpénzben: Ez a koronás időszakban szünetel, de ha valakinek nagyon-nagyon fontos a személyes találkozó, akkor hívjon bennünket vagy írjon e-mailt és igyekszünk megszervezni. A fordítás megrendelésével egy időben, budapesti irodánkban készpénzben kifizethető a fordítási díj. Kérjük, érkezése előtt egyeztessen időpontot ügyfélszolgálatunkkal.
  • Banki átutalás: Ha az átutalásos fizetés a legkényelmesebb Önnek, akkor a fordítás megrendelése után utalja a fordítási díjat a díjbekérőn megadott számlaszámra. Az átutalás beérkezése indítja a megrendelést. Ha az átutalási bizonylatot e-mailben elküldi irodánknak, akkor azonnal indítjuk a fordítást, így sürgős esetben időt takaríthatunk meg. Az átutaláshoz szükséges adatokat minden esetben megtalálja az árajánlatban, a díjbekérőn, és a www.villamforditas.hu oldal Kapcsolat menüpontjában is.
  • Kártyás fizetés: Bankkártyás fizetést a www.villamforditas.hu oldalon belépve indíthat. E-mail címével és jelszavával belépve az Ajánlataim oldalon megjelenő ajánlatánál válassza a Fizetés bankkártyával opciót. A fizetés biztonságát az OTP SIMPLE banki rendszere garantálja. A kártyás fizetés esetén a fordítási munka azonnal indul.
  • Paypal fizetés: A PayPal rendszerén keresztüli fizetést a www.villamforditas.hu oldalon indíthat. Jelszavával belépve az Ajánlataim oldalon lévő ajánlatánál válassza a Fizetés PayPal számlával opciót. PayPal-lal akkor is fizethet, ha Önnek van PayPal számlája, és akkor is, ha nincs: utóbbi esetben a PayPal a bankkártya adatok felhasználásával közvetíti a fizetést. PayPal fizetés esetén a munkát azonnal megkezdjük.