Fordítóiroda
NYITVA vagyunk! Biztonságos irodánkban is megtalál bennünket.

ÁLLÁSHIRDETÉS 2021.01.04.: Senior PM állás

Tapasztalt fordítóirodai projektvezető munkatársat keresünk a Villámfordítás budapesti csapatába. Kiemelkedő szakmai tudást várunk és ehhez méltó professzionális hátteret kínálunk. Legyünk együtt jók!

Kreatív és gyors, empatikus fordítási szakember vagy? Új csapatba, hozzád hasonló fejekre, sikerre és előrelépésre vágysz? Igényled az újdonságot, a tanulást és a fejlődést? Van komoly tapasztalatod a fordítóirodai munkában? Jó vagy abban, amit csinálsz?

Ha a válaszod

IGEN,

akkor egy nagyon erős csapat tagságát kínáljuk neked, ahol lehetőséged van kibontakozni, alkotni, kiemelkedni, a szakmádban naaagyon jónak lenni, irányítani, tanulni és tanítani. Mindezt professzionális környezetben, versenyképes fizetésért, barátságos és motivált, az intellektust elismerő emberek között.

Beugró

Tudj őszinte igent mondani a fenti kérdésekre. Ha nagyon tetszik ez az állás, de még nem érzed magad ennyire pengének, akkor nézd meg a Varázsló álláshirdetést, amivel kigyúrhatod magad.

Projektvezetői feladatok

PM-feladatok, juniorok irányítása, és ha kiemelkedsz, akkor csapatvezetés. Ha egy bizonyos terület specialistája vagy, akkor a hozott tudásodat megbecsüljük. Ha egy választott területre szeretnél koncentrálni, akkor a döntésed tiszteletben tartjuk, támogatjuk. Szakosodhatsz nyelvi feladatokra, technológiára, üzletre és ügyfelekre. Lehetsz vezető!

Lehetőségek

Olyan értelmiségi csapat tagja lehetsz, amely nyitott a világra. Részt vehetsz egy nem mindennapi küldetés megvalósításában. Kiélheted a maximalizmusod és közben elismerjük a teljesítményed. Összpontosíthatsz technológiára, kommunikációra, produkcióra, kutatás-fejlesztésre, értékesítésre, ügyfelekre vagy másra, igény szerint.
Erős szakmai hátteret adnunk, klassz helyet a 13. kerületben egy A-kategóriás irodaházban, prémium notebook számítógépet, igény szerint okostelefont, napfényt, nagyon sok újdonságot, fejlődési és előrelépési lehetőséget.

A jelentkezésed (amelyet természetesen bizalmasan kezelünk) a varazslo@villamforditas.hu e-mail címre várom egy CV társaságában.

Gál-Berey Tünde
a Villámfordítás alapítója


(A képek forrása: Flickr / studio tdes)