Fordítóiroda

ÁLLÁSHIRDETÉS (Frissítve: 2024.01.02): Senior PM álláshirdetés

Tapasztalt fordítóirodai projektvezető munkatársat keresünk a Villámfordítás budapesti csapatába. Kiemelkedő szakmai tudást várunk és ehhez méltó professzionális hátteret kínálunk. Izgalmas újdonságokat, fejlődést, előrelépést, sikerélményt. Csatlakozz hozzánk, legyünk együtt jók!

A kép forrása: DC

 

Jó fordítási szakembernek tartod magad? Több év tapasztalatod van a fordítóirodai munkában? Esetleg most is egy fordítóirodában dolgozol, de úgy érzed, hogy többre vágysz? Új csapatba, hozzád hasonló fejekre, sikerre és előrelépésre? Eleged van a versenytilalomból és a tiltások listájából? Igényled az újdonságot, a folyamatos tanulást és fejlődést? Kiemelkedő vagy abban, amit csinálsz?

Ha a válaszod egyértelmű

IGEN,

akkor egy nagyon erős csapat tagságát kínáljuk neked, ahol lehetőséged lesz kibontakozni, alkotni, kiemelkedni, a szakmádban naaagyon jónak lenni, irányítani, tanulni és tanítani. A kollégáid is hozzád hasonlóan elhivatottak, tehetségesek, motiváltak lesznek. Mindezt professzionális környezetben, versenyképes fizetésért, barátságos és motivált, az intellektust elismerő, hozzád hasonló emberek között.

Beugró

Tudj őszinte igent mondani a fenti kérdésekre. Ha nagyon tetszik ez az állás, de még nem érzed magad ennyire pengének, akkor nézd meg a Varázsló álláshirdetést, amivel kigyúrhatod magad. Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik állásnak felel meg a tudásod, akkor kérdezd meg!

Projektvezetői feladatok

PM-feladatok, juniorok irányítása, és ha kiemelkedsz, akkor csapatvezetés. Ha egy bizonyos terület specialistája vagy, akkor a hozott tudásodat megbecsüljük. Ha egy választott területre szeretnél koncentrálni, akkor a kívánságod tiszteletben tartjuk, támogatjuk. Fókuszálhatsz nyelvi feladatokra, technológiára, üzletre és ügyfelekre. Ha értesz hozzá, lehetsz vendor menedzser. Lehetsz vezető!

Lehetőségek

Olyan értelmiségi csapat tagja lehetsz, amely nyitott a világra. Részt vehetsz egy nem mindennapi küldetés megvalósításában. Kiélheted a maximalizmusod és közben elismerjük a teljesítményed. Összpontosíthatsz technológiára, kommunikációra, produkcióra, kutatás-fejlesztésre, értékesítésre, ügyfelekre vagy bármi másra, amit nagyon tudsz.

Erős szakmai hátteret adnunk, klassz helyet a 13. kerületben egy A-kategóriás irodaházban, prémium notebook számítógépet, igény szerint okostelefont, sok sikerélményt, finom kávét, újdonságot, fejlődési és előrelépési lehetőséget.

Ugyanakkor azt sem rejtjük véka alá, hogy sok a munka és sokat kell töprengeni, nyomozni, tanulni közben. Ismerjük a home office fogalmát, de alapvetően a jelenlétre építünk, csapatban gondolkodunk, számítunk egymásra. Ha kifejezetten otthonról vagy pontos időkeretben, egyedül szeretsz dolgozni, akkor előre szólunk, hogy ez a projektvezetői állás nem lesz neked való.

Biztonság

Kíváncsi vagy, milyen lenne a Villámfordításnál dolgozni? Nem kell elkötelezned magad, csak jelentkezz be hozzánk egy kérdéssel. Számunkra is tiszta sor, hogy nem szeretnél két szék közé ülni, így biztos lehetsz benne, hogy diszkréten kezeljük a jelentkezésed és az érdeklődésed ténye tőlünk nem szivárog ki. Ha bejelentkezel, hogy nyitott vagy egy beszélgetésre, azzal nem kockáztatsz semmit, viszont érdekes rálátást nyerhetsz a munkánkra.

 

Jelentkezésed (vagy érdeklődésed) a varazslo@villamforditas.hu címen várom egy CV társaságában.

Gál-Berey Tünde
a Villámfordítás alapítója


(A képek forrása: Flickr / studio tdes)