Fordítóiroda

ÁLLÁSHIRDETÉS - 2019.02.25

Tapasztalt fordítóirodai projektmenedzser munkatársat keresünk a Villámfordítás budapesti csapatába.

Kreatív és gyors, kiemelkedő empatikus képességgel megáldott, kommunikatív fordítási szakember vagy? Új csapatba, hozzád hasonló környezetre, előrelépésre vágysz? Szereted a kihívásokat, az újdonságokat, a tanulást és a fejlődést? Van komoly tapasztalatod a fordítóirodai munkában? Jó vagy abban, amit csinálsz?

Ha a válaszod

IGEN,

akkor egy nagyon erős csapat tagságát kínáljuk Neked, ahol lehetőséged van kibontakozni, alkotni, kiemelkedni, jónak lenni, irányítani, tanulni és tanítani. Mindezt professzionális környezetben, versenyképes fizetésért, barátságos és motivált, az intellektust elismerő emberek között.

Beugró

Tudj őszinte igent mondani a fenti kérdésekre.

Feladatok

PM-feladatok, juniorok irányítása, és ha belejössz, akkor csapatvezetés. Ha egy bizonyos terület specialistája vagy, akkor a hozott tudásodat megbecsüljük. Ha egy választott területre szeretnél koncentrálni, akkor a döntésed tiszteletben tartjuk, támogatjuk. Szakosodhatsz nyelvi feladatokra, technológiára, üzletre és ügyfelekre. Lehetsz vezető!

Lehetőségek

Olyan értelmiségi csapat tagja lehetsz, amely nyitott a világra. Részt vehetsz egy nem mindennapi küldetés megvalósításában. Kiélheted a maximalizmusod és elismerjük a teljesítményed. Összpontosíthatsz technológiára, kommunikációra, produkcióra, kutatás-fejlesztésre, értékesítésre, ügyfelekre vagy másra, igény szerint.
Erős szakmai hátteret adnunk, klassz helyet a 13. kerületben egy A-kategóriás irodaházban, prémium notebook számítógépet, igény szerint okostelefont, nagyon sok újdonságot, fejlődési és előrelépési lehetőséget.

A jelentkezésed (amelyet természetesen bizalmasan kezelünk) a varazslo@villamforditas.hu e-mail címre várom egy CV társaságában.

Gál-Berey Tünde
a Villámfordítás alapítója

Meghirdetés időpontja: 2018.10.23-tól folyamatosan.

(A képek forrása: Flickr / studio tdes)