Fordítóiroda

ÁLLÁSHIRDETÉS 2021.06.07: Senior PM állás

Tapasztalt fordítóirodai projektvezető munkatársat keresünk a Villámfordítás budapesti csapatába. Kiemelkedő szakmai tudást várunk és ehhez méltó professzionális hátteret kínálunk. Izgalmas újdonságokat, fejlődést, sikerélményt. Csatlakozz hozzánk, legyünk együtt jók!

Kiemelkedően jó fordítási szakember vagy? Több év tapasztalatod van a fordítóirodai munkában? Esetleg most is egy fordítóirodában dolgozol, de úgy érzed, hogy többre vágysz? Új csapatba, hozzád hasonló fejekre, sikerre és előrelépésre? Igényled az újdonságot, a folyamatos tanulást és fejlődést?  Jó vagy abban, amit csinálsz?

Ha a válaszod egyértelmű

IGEN,

akkor egy nagyon erős csapat tagságát kínáljuk neked, ahol lehetőséged lesz kibontakozni, alkotni, kiemelkedni, a szakmádban naaagyon jónak lenni, irányítani, tanulni és tanítani. A kollégáid is hozzád hasonlóan elhivatottak, tehetségesek, motiváltak lesznek. Mindezt professzionális környezetben, versenyképes fizetésért, barátságos és motivált, az intellektust elismerő, hozzád hasonló emberek között.

Beugró

Tudj őszinte igent mondani a fenti kérdésekre. Ha nagyon tetszik ez az állás, de még nem érzed magad ennyire pengének, akkor nézd meg a Varázsló álláshirdetést, amivel kigyúrhatod magad.

Projektvezetői feladatok

PM-feladatok, juniorok irányítása, és ha kiemelkedsz, akkor csapatvezetés. Ha egy bizonyos terület specialistája vagy, akkor a hozott tudásodat megbecsüljük. Ha egy választott területre szeretnél koncentrálni, akkor a döntésed tiszteletben tartjuk, támogatjuk. Szakosodhatsz nyelvi feladatokra, technológiára, üzletre és ügyfelekre. Lehetsz vezető!

Lehetőségek

Olyan értelmiségi csapat tagja lehetsz, amely nyitott a világra. Részt vehetsz egy nem mindennapi küldetés megvalósításában. Kiélheted a maximalizmusod és közben elismerjük a teljesítményed. Összpontosíthatsz technológiára, kommunikációra, produkcióra, kutatás-fejlesztésre, értékesítésre, ügyfelekre vagy bármi másra, amit nagyon tudsz.
Erős szakmai hátteret adnunk, klassz helyet a 13. kerületben egy A-kategóriás irodaházban, prémium notebook számítógépet, igény szerint okostelefont, sok napfényt, finom kávét, újdonságot, fejlődési és előrelépési lehetőséget.

A jelentkezésed (amelyet természetesen bizalmasan kezelünk) a varazslo@villamforditas.hu e-mail címre várom egy CV társaságában.

Gál-Berey Tünde
a Villámfordítás alapítója


(A képek forrása: Flickr / studio tdes)