Fordítóiroda
NYITVA vagyunk! 2021 áprilisában is az online kapcsolattartást, e-mailt és telefont ajánljuk.

ÁLLÁSHIRDETÉS 2021.04.09: Senior PM állás (folyamatosan nyitva)

Tapasztalt fordítóirodai projektvezető munkatársat keresünk a Villámfordítás budapesti csapatába. Kiemelkedő szakmai tudást várunk és ehhez méltó professzionális hátteret kínálunk. Legyünk együtt jók!

Kiemelkedően jó fordítási szakember vagy? Komoly tapasztalatod van a fordítóirodai munkában, esetleg most is egy ilyenben dolgozol? Új csapatba, hozzád hasonló fejekre, sikerre és előrelépésre vágysz? Igényled az újdonságot, a folyamatos tanulást és fejlődést?  Jó vagy abban, amit csinálsz?

Ha a válaszod egyértelmű

IGEN,

akkor egy nagyon erős csapat tagságát kínáljuk neked, ahol lehetőséged van kibontakozni, alkotni, kiemelkedni, a szakmádban naaagyon jónak lenni, irányítani, tanulni és tanítani. A kollégáid is hozzád hasonlóan elhivatottak, tehetségesek, motiváltak lesznek. Mindezt professzionális környezetben, versenyképes fizetésért, barátságos és motivált, az intellektust elismerő emberek között.

Beugró

Tudj őszinte igent mondani a fenti kérdésekre. Ha nagyon tetszik ez az állás, de még nem érzed magad ennyire pengének, akkor nézd meg a Varázsló álláshirdetést, amivel kigyúrhatod magad.

Projektvezetői feladatok

PM-feladatok, juniorok irányítása, és ha kiemelkedsz, akkor csapatvezetés. Ha egy bizonyos terület specialistája vagy, akkor a hozott tudásodat megbecsüljük. Ha egy választott területre szeretnél koncentrálni, akkor a döntésed tiszteletben tartjuk, támogatjuk. Szakosodhatsz nyelvi feladatokra, technológiára, üzletre és ügyfelekre. Lehetsz vezető!

Lehetőségek

Olyan értelmiségi csapat tagja lehetsz, amely nyitott a világra. Részt vehetsz egy nem mindennapi küldetés megvalósításában. Kiélheted a maximalizmusod és közben elismerjük a teljesítményed. Összpontosíthatsz technológiára, kommunikációra, produkcióra, kutatás-fejlesztésre, értékesítésre, ügyfelekre vagy másra, igény szerint.
Erős szakmai hátteret adnunk, klassz helyet a 13. kerületben egy A-kategóriás irodaházban, prémium notebook számítógépet, igény szerint okostelefont, sok napfényt, újdonságot, fejlődési és előrelépési lehetőséget.

A jelentkezésed (amelyet természetesen bizalmasan kezelünk) a varazslo@villamforditas.hu e-mail címre várom egy CV társaságában.

Gál-Berey Tünde
a Villámfordítás alapítója


(A képek forrása: Flickr / studio tdes)