Fordítóiroda
NYITVA vagyunk! Biztonságos irodánkban is megtalál bennünket.

ÁLLÁSHIRDETÉS - 2020.10.10

Fordítástechnológia terén tapasztalt fordítóirodai projektmenedzser vagy nyelvi mérnök szakember munkatársat keresünk a Villámfordítás budapesti csapatába.

Kreatív és gyors, a technológiát uraló fordítási szakember vagy? Komoly memoQ tapasztalatod van? Érdekel az a kihívás, hogy részt vegyél az egyik legmodernebb technológiát alkalmazó iroda tech-stratégiájának megformálásában és megvalósításában?

Ha a válaszod

IGEN,

akkor egy nagyon erős csapat tagságát kínáljuk Neked, ahol lehetőséged van kibontakozni, alkotni, kiemelkedni, jónak lenni, irányítani, tanulni és tanítani. Mindezt professzionális környezetben, versenyképes fizetésért, barátságos és motivált, az intellektust elismerő emberek között.

 

 

(A képek forrása: Flickr / studio tdes)

Beugró

Tudj őszinte igent mondani a fenti kérdésekre.

Feladatok

A PM munkatársak fordítástechnikai támogatása, technológiai kihívások kreatív kezelése, lokalizálás segítése, fordítás-előkészítés, munkatársak továbbképzése (főleg memoQ és egy kis SDL Trados). Plusz kreatív részvétel a csapatunkhoz illő, innovatív fordítástechnológiai modell kifejlesztésében. 

Lehetőségek

Olyan értelmiségi csapat tagja lehetsz, amely nyitott a világra. Részt vehetsz egy nem mindennapi küldetés megvalósításában. Kiélheted a maximalizmusod és elismerjük a teljesítményed. Összpontosíthatsz technológiára, kommunikációra, produkcióra, kutatás-fejlesztésre, értékesítésre, ügyfelekre vagy másra, igény szerint.

Erős szakmai hátteret adnunk, klassz helyet a 13. kerületben egy A-kategóriás irodaházban, prémium notebook számítógépet, finom kávét, sok napsütést, nagyon sok újdonságot, fejlődési és előrelépési lehetőséget.

A jelentkezésed (amelyet természetesen bizalmasan kezelünk) a varazslo@villamforditas.hu e-mail címre várom egy CV és motivációs levél társaságában.

Gál-Berey Tünde
a Villámfordítás alapítója


NEM A TE VILÁGOD? ITT A TÖBBI VILLÁMOS ÁLLÁS:Villám Varázsló állás - Tapasztalt PM állás