Fordítóiroda
NYITVA vagyunk! 2021 áprilisában is az online kapcsolattartást, e-mailt és telefont ajánljuk.

ÁLLÁSHIRDETÉS - 2021.04.09 (friss)

Fordítástechnológia terén tapasztalt fordítóirodai projektvezető és/vagy nyelvi mérnök szakember munkatársat keresünk a Villámfordítás budapesti csapatába.

Kreatív és gyors, a technológiát uraló fordítási szakember vagy? Van pár év memoQ vagy Trados tapasztalatod? Érdekel az a kihívás, hogy részt vegyél a legmodernebb technológiát megcélzó nyelvi szolgáltató tech-stratégiájának megformálásában és megvalósításában?

Ha a válaszod

IGEN,

akkor egy nagyon erős csapat tagságát kínáljuk Neked, ahol lehetőséged van kibontakozni, alkotni, kiemelkedni, jónak lenni, irányítani, tanulni és tanítani. Mindezt professzionális környezetben, versenyképes fizetésért, barátságos és motivált, az intellektust elismerő emberek között.

 

 

(A képek forrása: Flickr / studio tdes)

Beugró

Tudj őszinte igent mondani a fenti kérdésekre.

Feladatok

A technológiai kihívások kreatív kezelése, ügyfeleinknek okos megoldások tervezése, lokalizálás segítése, a PM munkatársak fordítástechnikai támogatása, fordítás-előkészítés, munkatársak továbbképzése. Plusz kreatív részvétel a csapatunkhoz illő, innovatív fordítástechnológiai modell kifejlesztésében. 

Lehetőségek

Olyan értelmiségi csapat tagja lehetsz, amely nyitott a világra. Részt vehetsz egy nem mindennapi küldetés megvalósításában az ország leggyorsabban fejlődő nyelvi szolgálatójánál, közben nemzetközileg is elismert szakemberré válhatsz. Kiélheted a maximalizmusod és elismerjük a teljesítményed.

Erős szakmai hátteret adnunk, klassz helyet a 13. kerületben egy A-kategóriás irodaházban, prémium notebook számítógépet, finom kávét, sok napsütést, újdonságot, fejlődési és előrelépési lehetőséget.

A jelentkezésed (amelyet természetesen bizalmasan kezelünk) a varazslo@villamforditas.hu e-mail címre várom egy CV és motivációs levél társaságában.

Gál-Berey Tünde
a Villámfordítás alapítója


NEM A TE VILÁGOD? ITT A TÖBBI VILLÁMOS ÁLLÁS:Villám Varázsló állás - Tapasztalt PM állás