Fordítás 0-24

A Villámfordítás Fordítóiroda címe: 1131 Budapest, Babér utca 1-5.

E-mail: iroda@villamforditas.hu

Telefonszám: +36 30 844 3444

A Duna Plaza épületével szemben, a Váci úton, a Gyöngyösi úti metrómegállónál.

A Villámfordítás fordítóiroda személyes ügyfélszolgálata is megrendelőink rendelkezésére áll. Ha személyesen szeretné leadni megrendelését vagy átvenni a kész fordítást, esetleg a készpénzes fizetést választja, akkor ezt budapesti irodánkban teheti meg. Ha módja van rá, mielőtt felkeresi irodánkat, egyeztessen időpontot az ügyfélszolgálatunkkal. Így munkatársaink számítanak Önre, várni fogják érkezését.

Irodánk emailen, interneten és telefonon a hét minden napján, a nap 24 órájában elérhető, de személyes ügyfélszolgálatot csak munkanapokon 9 és 17 óra között működtetünk.

Nyitva tartás

Hétfő-Péntek

Szombat-Vasárnap

Internet / Telefon

 0-24

0-24

Személyes / Iroda

 9-17

zárva

 

 

Ügyfélszolgálati irodánk megközelítése

Irodánk Budapest kiválóan megközelíthető részén, a 13. kerület, Babér utca 1-5. szám alatt, a Danubius házban, a Duna Plaza épületével szemben található. Az épületen belül a portán keresztül, a 2. emeleten, lifttel érhető el.

Ha tömegközlekedéssel érkezik (3-as metró), akkor a Gyöngyösi utcai megállónál szálljon le, a bejáratunk csak néhány méterre van a metrótól.

Autóval közvetlenül a ház előtt, a Babér utcában parkolhat. A parkolás fizetős, de csak 175 Ft/óra. a mobil parkolás helyi kódja 0135. A Duna Plaza parkolója az első órában ingyenes. A Babér utcából a Váci útra mindkét irányban ki lehet fordulni.