Ügyfélszolgálat | 06 30 844 3444 |

Irodánk (Budapest)

A Villámfordítás Fordítóiroda címe: 1067 Budapest, Teréz krt. 29. 1/19.

E-mail: iroda@villamforditas.hu

Telefonszám: 06 30 844 3444

A Villámfordítás fordítóiroda személyes ügyfélszolgálata is megrendelőink rendelkezésére áll. Ha személyesen szeretné leadni megrendelését vagy átvenni a kész fordítást, esetleg a készpénzes fizetést választja, akkor ezt budapesti irodánkban teheti meg. Ha módja van rá, mielőtt felkeresi irodánkat, egyeztessen időpontot az ügyfélszolgálatunkkal. Így munkatársaink számítanak Önre, várni fogják érkezését.

Irodánk emailen, interneten és telefonon a hét minden napján, a nap 24 órájában elérhető, de személyes ügyfélszolgálatot csak munkanapokon 9 és 17 óra között működtetünk.

Nyitva tartás

Hétfő-Péntek

Szombat-Vasárnap

Internet / Telefon

 0-24

0-24

Személyes / Iroda

 9-17

zárva

 

 

Ügyfélszolgálati irodánk megközelítése

Irodánk Budapest központi részén, a 6. kerület, Teréz körút 29. szám alatt található. Az épületen belül az 1. emelet 19-es ajtó, amely lépcsőn vagy lifttel közelíthető meg.

Ha tömegközlekedéssel érkezik (4-6. villamos, sárga metró), akkor a Nagykörút-Oktogon megállónál érdemes leszállnia. Irodánk a Nyugati Pályaudvartól gyalog 6 perc alatt érhető el. Ha autóval jön, akkor a Nagykörúton az épület előtt, vagy a szomszédos Aradi utcai parkolóházban biztosan talál parkolóhelyet.