Irodánk (Budapest)

A Villámfordítás Fordítóiroda címe: 1067 Budapest, Teréz körút 29. 1/19.

E-mail: iroda@villamforditas.hu

Telefonszám: +3630 844 3444.

A Villámfordítás fordítóiroda személyes ügyfélszolgálata is megrendelőink rendelkezésére áll. Ha személyesen szeretné leadni megrendelését vagy átvenni a kész fordítást, esetleg a készpénzes fizetést választja, akkor ezt budapesti irodánkban teheti meg. Ha módja van rá, mielőtt felkeresi irodánkat, egyeztessen időpontot az ügyfélszolgálatunkkal. Így munkatársaink számítanak Önre, várni fogják érkezését.

Irodánk emailen, interneten és telefonon a hét minden napján, a nap 24 órájában elérhető, de személyes ügyfélszolgálatot csak munkanapokon 9 és 17 óra között működtetünk.

Nyitva tartás

Hétfő-Péntek

Szombat-Vasárnap

Internet / Telefon

 0-24

0-24

Személyes / Iroda

 9-17

zárva

 

 

Ügyfélszolgálati irodánk megközelítése

Irodánk Budapest központi részén, a 6. kerület, Teréz körút 29. szám alatt található. Az épületen belül az 1. emelet 19-es ajtó, amely lépcsőn vagy lifttel közelíthető meg.

Ha tömegközlekedéssel érkezik (4-6. villamos, sárga metró), akkor a Nagykörút-Oktogon megállónál érdemes leszállnia. Irodánk a Nyugati Pályaudvartól gyalog 6 perc alatt érhető el. Ha autóval jön, akkor a Nagykörúton az épület előtt, vagy a szomszédos Aradi utcai parkolóházban biztosan talál parkolóhelyet.

Csapatunk
A Villámfordítás fordítóiroda több mint 300 képzett, gyakorlott és magas minőségű fordításokat készítő szakfordítóval, tolmáccsal és lektorral dolgozik együtt.
Miért Villámfordítás?
Ha több fordítóiroda ajánlatát is mérlegeli, akkor ezt érdemes megnéznie.
Vállalati Partnerprogram
Hatékony és korszerű nyelvi megoldások mellett sokoldalú, teljes körű és magas színvonalú üzleti szolgáltatásokkal segítjük partnereink munkáját.
Fair Trade fordítás
A fordítói díj méltányos kiszámítása, késedelem nélküli kifizetése, a projektek kezelésében nyújtott segítség, az elvégzett munka értékelése és megbecsülése.
TranszFészek
Íróasztal egy pezsgő irodában, internet, memoQ, lektorálás, tréning, tanácsadás, közösség, piaci és projektvezetési ismeretek. És munka.
Villámfordítás Blog
Ezek a témák nem valók egy gyors és sallangmentes ügyintézést ígérő fordítóiroda honlapjára, viszont mégiscsak jó érzés megosztani a gondolatainkat.
Villám-történetünk
Egyszer volt, hol nem volt, még a Hármashatár-hegyen is túl éldegélt egy fátyolszárnyú pillangó. Érzékeny, védtelen jószág volt, a szabad ég alatt hált...
Rólunk mondták
A Villám Fordítóiroda számára minden üzleti mutatónál értékesebb a partnereitől kapott visszajelzés. Néhány - számunkra - szívmelengető idézet következik.
Állásajánlat
Aktuális állásajánlatainkat tesszük közzé ezen az oldalon. A csapatunkba jelentkező szabadúszó fordítóknak szóló hirdetményünk és részletes információk.
Investor Relations
We enable more than 400 Hungarian brands to increase international market share and engage their customers in local markets worldwide.
Adatvédelmi nyilatkozat
Az adatkezelési alapelvek tisztázását követően részletesen bemutatjuk a felhasználók adatainak védelmét és nyilatkozunk fordítóirodánk adatvédelméről.