Fordítóiroda
A Villámfordítás Fordítóiroda gyors, egyszerű és rugalmas módon juttatja el az elkészült fordítást ügyfeleinek. Fájl formájában mindenképpen átadjuk a kész fordítást. A hivatalos tanúsítványt elektronikus formában (letölthető fájlként), vagy aláírt papíron, személyesen és postai szállítással is átveheti ügyfelünk.

Mikor készül el?

A fordítás a vállalt határidőn belül mindenképpen elkészül, és esetenként annál korábban is rendelkezésre áll. Az elkészült fordítást megrendelőnk a Villámfordítás.hu-ra való belépést követően a Megrendeléseim menüpontban az adott megrendelést kiválasztva egyetlen kattintással letöltheti. A fordítás elkészültéről e-mail értesítőt is küldünk.

 

Átvételi módok (a koronás időszakban törekszünk az elektronikus átadásra)

  • Internet: Az elkészült fordítást a megrendelő a villamforditas.hu oldalon jelszavával belépve minden esetben letöltheti. A Megrendeléseim menüpontban az adott megrendelésre kattintva fájlként (pl. Word formátumban) tölthető le a fordítás.
  • E-mail: Megrendelőnk külön kérésére munkatársaink e-mailben (csatolt fájlként) is elküldik az elkészült fordítást. Írjon, telefonáljon, és perceken belül a postafiókjában landol az anyag.
  • Személyes: Ez a koronás időszakban szünetel, de ha valakinek nagyon-nagyon fontos a személyes találkozó, akkor hívjon bennünket vagy írjon e-mailt és igyekszünk megszervezni. A fordítás személyesen is átvehető a Villámfordítás irodájában, a megrendelő által hozott adathordozón elektronikus formátumban. Ha a hivatalos fordítási tanúsítást papír formában igényelte ügyfelünk, akkor azt a fordítás elkészültének időpontjában az ügyfélszolgálati irodánkban átveheti.
  • Posta: A fordításhoz készített hivatalos tanúsítványt megrendelőnk kérésére kinyomtatva, postán küldjük meg a megadott címre. A postázás az elkészülést követő 12 órában történik, de lehetőség szerint az elkészülés után azonnal. A nyomtatás, csomagolás és postaköltség díja 990 Ft.
  • Futár: Az elkészült fordítást és/vagy hivatalos tanúsítványt megrendelőnk kérésére futárral küldjük a megadott címre. A futárszolgálat díja a megrendelőt terheli, közvetlenül a futárnak fizetendő. Budapestre és országosan is a Redda futárszolgálat szolgáltatásait ajánljuk (mert nálunk beváltak), kedvező szállítási díjaik a www.redda.hu oldalon megtekinthetők. Ügyfelünk kérésére bármely más futárszolgálatot is igénybe veszünk.

 

Tipp!
A hivatalos fordítás elektronikus formában (fájlként, elektronikus aláírással és időbélyegzővel ellátva) vagy papír formájában (a kész szöveget kinyomtatva, tanúsítvánnyal, aláírással és pecséttel ellátva) is megrendelhető.

 

Az elektronikus forma a fordítás elkészültekor azonnal letölthető. A papíron elkészített tanúsítvány leggyorsabb átvételi módja a személyes átvétel irodánkban, ahol a kinyomtatott, záradékkal és pecséttel ellátott dokumentumot adjuk át. Kérjük, az átvétel idejét minden esetben egyeztesse munkatársunkkal. Ügyfeleink kérésére a hivatalos fordítást irodánk e-mailben is elküldi, postázza vagy futárral küldi a kívánt címre.