Fordítóiroda

Frissítve: 2024.01.09 és nyitva

Ha egy fordítóiroda dolgozója vagy és szeretnél előrelépni a szakmádban, akkor az alábbi összefoglaló neked szól. A Villámfordítás tapasztalt szakembereket keres a csapatába, öt különböző pozícióba. Milyen helyek nyíltak meg 2024-ben?

 Állás a Villámfordítás fordítóirodában

 

 

Több pozícióba is jelentkezőket vár a Villám csapata. Nem mintha a pozícióknak különösebb jelentőséget tulajdonítanánk... aki ismer bennünket, tudja, hogy a kiemelkedő tudást keressük és minden más ez után következik. A Villámfordítás az ország meghatározó nyelvi szolgáltatója, nemcsak a legnagyobbak egyike, hanem egyedülálló is a maga nemében. Ha kíváncsi vagy, miért, guglizz rá és megtudod. De akár rá is kérdezhetsz egy beszélgetésben, hogy szerintünk mi a nagy durranás.

 

HONNAN TUDOD, HOGY VAJON NEKED VALÓ-E A VILLÁM?

Ha úgy érzed, hogy többre lennél képes. Eleve nagyon jó vagy abban, amit csinálsz és szeretnél még jobb lenni, kiemelkedni. A sikerélmény boldogít és az erős csapat motivál. Szeretsz minden nap tanulni valami újat. Ha magadra ismertél, akkor tudod a választ: igen, neked való!
Ugyanakkor NE jelentkezz, ha multis keretekre vágysz, vagy csak kiegészítő, otthoni, manuális munkát keresel, és egyáltalán nincs szándékodban kiemelkedő dolgokat véghezvinni.

Állás a Villámfordítás fordítóirodában

2024-ben több nyitott állást is kínál a Villámfordítás. Nézd meg a választékot és ha úgy gondolod, hogy valamelyik akár neked is szólhat, jelentkezz be minél gyorsabban. Ha megtaláljuk a közös hangot, akkor mindenképp nyert ügyed van: vagy tiéd az állás, vagy ha ebben a körben nem is ülsz be valamelyik székünkbe, neked szólunk majd először, ha újra megnyílik a kinézett hely.

Igen, tudjuk,  hogy ez egy kicsi ország, kicsi szakma satöbbi... A jelentkezésed diszkréten kezeljük, emiatt nem kell aggódnod. Nem kell azonnal pályázattal jelentkezned, bedobhatsz egy szimpla kérdést is, ha kíváncsi vagy, mi a helyzet.

Fordítóiroda projektmenedzserTapasztalt projektvezető, csapatvezető állás

Senior vagy vezető szinten állsz és ennek megfelelő, sikerkereső munkát végeznél? Vagy még nem tartasz ott, de szeretnél nyomot hagyni a nyelvi szolgáltatások piacán? Az érdeklődésed még nem elköteleződés, diszkréten kezeljük, hiszen egyértelmű, hogy nem szeretnél két szék közé ülni. Ha úgy gondolod, hogy egy kérdést vagy egy beszélgetést megér, jelentkezz be, akár csak egy emaillel a Senior állásra >>

Fordítástechnológus / nyelvi mérnök állás

Kíváncsi, tudásra vágyó projektvezetők és logikus megoldásra áhítozó ügyfelek tisztelnek majd meg bizalmukkal, ha lokalizációs mérnök vagy fordítástechnológus leszel a Villám csapatában. Ha technikai kérdés van, reménykedve rád néznek majd a csapattársaid. Meg tudod csinálni? Ez az állás kezdőnek nem való, de a részben tapasztalt és a fekete öves szakembereknek egyaránt szól. Ha szeretnéd megtapasztalni, milyen érzés modern technológiával dolgozni, jelentkezz be a Fordítástechnológus állára >>

fordítóiroda: értékesítőFordítóirodai értékesítő állás

Ismered és érted a fordítás világát, de üzleti vénád is van? Motivál, ha részt vehetsz az értékteremtés első fázisában? Sikerélmény számodra, ha a TE ötleted oldja meg mások problémáját? Szeretsz ismerkedni, beszélgetni, új dolgokat kitalálni? Megbecsült kollégánk lehetsz, ha jelentkezel az Értékesítő, üzletfejlesztő állásra >>

Fordítóiroda: projektvezetőFordítóirodai varázsló (PM) állás

Dolgoztál már fordítóirodában, ismered a nyelvész és projektvezető keveredéséből létrejövő pezsgést? Ha újdonságra, minden nap sikerre, erős csapatra, hozzád hasonlóan tehetséges emberek társaságára vágysz, ahol gyorsan tudsz fejlődni, célozd meg a Varázsló állást >> 

Elsősorban a fordítóirodai tapasztalattal rendelkező, CAT eszközöket ismerő projektvezetőket keressük, de ha kezdőként a jelentkezéseddel bizonyítod a rátermettséged, akkor van némi esélyed. Ha pedig bent vagy, akkor mindenre megtanítunk. Ha nem tudod, elég-e a tudásod, kérdezd meg! Azzal nem veszítesz semmit.

Fordítóirodai nyelvész (korrektor) állás (csak résnyire nyitva)

Ez az állás kakukktojás a többi között, mert nem feltétlen kell hozzá többéves fordítóirodai tapasztalat, ez akár belépő is lehet a nyelvi iparba. Ha tapasztalatot szeretnél szerezni, mielőtt szabadúszó leszel, akkor ez a munkakör neked szól, néhány év alatt kigyúrhatod magad ebben a szakmában. 

Ha már van tapasztalatod és szenior nyelvészként, terminológusként, vezetőként szeretnél elhelyezkedni, akkor a hozott tudásodat megbecsüljük és kölcsönös szimpátia esetén ennek megfelelő munkakört ajánlunk. Ha tetszik, nézd meg az újra megnyíló Fordítóirodai nyelvész (korrektor) állást >>

 

Fordítóiroda: állás

 

Ha eddig eljutottál az olvasásban, akkor tuti megmozgatta a fantáziád egyik-másik lehetőség. Látod, ezért írtuk, hogy különleges embereket keresünk. Különleges teljesítményért ehhez mért, versenyképes fizetést, lojalitást, sikerélményt kínálunk. Nem hallgathatjuk el, hogy a Villámfordításnál sok a munka, de a csapatunk épp ezt tekinti a legnagyobb erősségének: megrendelők és nyelvi szakemberek ezrei számítanak a partnerségünkre. Csapatban dolgozunk, együtt. Igyekszünk felnőni ehhez a kihíváshoz és úgy fejezni be minden napunkat, hogy elmondhassuk: hozzátettünk valami fontosat a világunkhoz.

Te is így vagy ezzel?

Amikor  a ChatGPT-nek megmutattuk ezt a szöveget, akkor az alábbi képpel válaszolt. Szerinted?