Fordítóiroda
Minden típusú fordításra általános határidő- és minőségi garanciát vállalunk. Átadás utáni garanciális módosítási igény esetén ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll.

A Villámfordítás Fordítóiroda szavatol a fordítások minőségéért, időben való átadásáért és a szövegek bizalmas kezeléséért.

A garanciák mértéke az Általános Szerződési Feltételekben (ÁSZF) foglaltak szerint értelmezendő.

Határidő

A fordítások vállalási határidejét a fordításról szóló árajánlatban minden esetben a megrendelési információk között szerepeltetjük. Ha a megrendelés az ajánlatadást követő több mint 3 órán belül történik meg, akkor a vállalási határidő, amelyre irodánk garanciát vállal, az időközben eltelt idővel kitolódik, tehát amit később rendelnek meg, az később lesz kész. Ilyen esetben mindettől függetlenül törekszünk az eredeti határidőre való átadásra. A határidő be nem tartása esetén irodánk az ÁSZF szerinti mértékű árengedményt nyújt megrendelőjének.

Minőség

Az ÁSZF értelmében a Villamforditas.hu vállalja a titoktartást a szerződés teljesítése során tudomására jutott tényekkel kapcsolatban. A dokumentumokat bizalmasan kezeli, függetlenül tartalmuktól. A titoktartásra a megbízottként dolgozó fordítókat is kötelezi.