Fordítóiroda

A biztonsági adatlap (biztonságtechnikai adatlap, SDS, MSDS, PSDS) információt szolgáltat a vegyszerek, anyagok és termékek biztonságos felhasználásáról, fizikai, kémiai és élettani hatásairól, valamint a tárolásáról.

Tipp
Készíttesse a fordítást ISO 9001 és ISO 17100 tanúsítvánnyal rendelkező fordítóirodával.

Fordítási árajánlat: Árajánlat kérése

A biztonsági adatlap neve angolul safety data sheet – SDS, németül Sicherheitsdatenblatt (SDB). A biztonsági adatlapok fordítása a külföldről származó termékek hazai forgalomba hozatala (import), illetve a hazai termékek külföldi forgalmazása (export) esetén szükséges. Használata kötelező, ezt az Európai Unió 1907/2006 (REACH) rendelete írja elő.


Az ismétlődő szövegek csökkentik az árat

A fordítás során a Villámfordítás fordítóiroda ellenőrzi, hogy az adatlapok szövegében található-e ismétlődés. Munkatársaink azt is megvizsgálják, hogy a már készen rendelkezésre álló biztonsági adatlapok és a megrendelőnk által hozott adatlap között van-e átfedés. Szinte biztos, hogy találunk ismétlődéseket, amelyeket nem szükséges újból lefordítani, így a megrendelőnek sem kell kifizetnie. Ezzel a módszerrel a biztonsági adatlapok fordítási díja általában a töredékére csökken.

Pontos árajánlatért kattintson az alábbi gombokra

Árak és határidők és Árajánlat kérése

A biztonsági adatlapok szerkezetét és tartalmát jogszabály írja elő, a benne szereplő biztonsági mondatok pedig szintén szabvány szerint alakulnak, amelyek megfelelőségét is vizsgáljuk a fordítás során.

Biztonsági adatlapok fordítása szakmai lektorálással, elsőbbséggel, szükség esetén nagyon gyorsan és az ismétlődések kiszűrése révén rendkívül kedvező áron.

Az SDS fordítását az alábbi nyelvekre vállaljuk:

angol, arab, bolgár, bosnyák, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, holland, horvát, japán, kínai, lengyel, lett, litván, macedón, magyar, német, norvég, olasz, orosz, portugál, román, spanyol, szerb, szlovák, szlovén, svéd, török, ukrán

A biztonsági adatlap fordítását PDF formátum és DOC, DOCX formátum esetén is el tudjuk végezni úgy, hogy az eredeti formátumot (és elrendezést, tördelést, tagolást) megtartjuk, a szöveget pedig a kért nyelvre fordítjuk.

A Villámfordítás Fordítóiroda elérhetősége: