Fordítóiroda

ÁLLÁSHIRDETÉS (Frissítve: 2024.01.02.) – VILLÁMFORDÍTÁS FORDÍTÓIRODA

Tapasztalt fordítóirodai vendormenedzser (VM) munkatársat keresünk a Villámfordítás budapesti csapatába. Akkor is olvass tovább, ha PM vagy!

 

Kreatív és gyors, kiemelkedő empatikus képességgel megáldott, kommunikatív és diplomatikus fordítási szakember vagy? Szereted a kihívásokat, az újdonságokat, a tanulást és a fejlődést? Van tapasztalatod a fordítóirodai munkában? Jó vagy abban, amit csinálsz?

Ha a válaszod

IGEN,

akkor egy nagyon erős csapat tagságát kínáljuk Neked, ahol lehetőséged van kibontakozni, alkotni, kiemelkedni, nagyon jónak lenni. Mindezt professzionális környezetben, versenyképes fizetésért, barátságos és motivált, az intellektust elismerő emberek között.

(Forrás: Flickr / studio tdes / 1256 a)

Beugró

Tudj őszinte igent mondani a fenti kérdésekre.

Feladatok

Főleg a fordítóirodai VM és kicsit a PM feladatai. Ha a fordítóipar egy bizonyos területének specialistája vagy, akkor a hozott tudásodat megbecsüljük. Ha elfogadod, akkor a jelenlegi VM-ünk, aki néhány hónap múlva átadja a stafétabotot, bevezet a feladatok rejtelmeibe.

Lehetőségek

Olyan értelmiségi csapat tagja lehetsz, amely nyitott a világra. Részt vehetsz egy nem mindennapi küldetés megvalósításában. Kiélheted a maximalizmusod és elismerjük a teljesítményed. Folyamatosan tanulhatsz és fejlődhetsz, te lehetsz a legjobb!
Erős szakmai hátteret adnunk, klassz helyet a 13. kerületben egy modern irodaházban, prémium notebook számítógépet, okostelefont, nagyon sok újdonságot, fejlődési és kiemelkedési lehetőséget.

A jelentkezésed

... amelyet természetesen bizalmasan kezelünk, az varazslo@villamforditas.hu e-mail címre várom egy CV és motivációs levél társaságában.

Gál-Berey Tünde
a Villámfordítás alapítója

(Álláshirdetés)