Fordítóiroda

A Gyors fordítás a Villámfordítás specialitása, amely a szakfordítók munkaidőn túli munkavégzését villámgyors szervezéssel, ellenőrzéssel és átadással párosítja. Ha irodánk gyors fordításra kap megrendelést, akkor projektvezetőink azonnal átszervezik fordítóink egyéb kötöttségeit, hogy a sürgős feladatot előrevehessék.

A gyors fordítások nemcsak munkanapokon munkaidőben, hanem hétvégén is készülnek, így hosszabb anyagok átadását páratlanul rövid határidőre tudjuk teljesíteni.

Nagy terjedelmű szövegek fordítása esetén irodánk több szakfordító párhuzamos munkáját koordinálva éri el a kívánt sebességet, hogy a megrendelőnek a lehető leggyorsabban átadhassuk az elkészült fordítást. Párhuzamos munkavégzés esetén az egyes fordítók szóhasználatát, stílusát nyelvi ellenőrzési módszerekkel, szoftveres fordítástámogatással hangoljuk össze.

Ha a gyors sem elég gyors, akkor is van megoldás

Ha a Villámfordítás által ajánlott leggyorsabb átadási határidő is túl késő Önnek, akkor sincs minden veszve. Ebben az esetben kérjük minél gyorsabban vegye fel a kapcsolatot irodánkkal telefonon, vagy írjon e-mailt és adja meg a megcélzott határidőt. Általában automata határidő-számítással dolgozunk, amely ügyfeleink érdekében a lehető legkedvezőbb díjakat és határidőket számítja ki. Az esetek többségében munkatársainknak lehetőségük nyílik olyan átszervezésre, hogy a Gyors fordításnál is rövidebb határidőre vállalhassuk a munkát. Találunk megoldást!

További fordítási lehetőségek >>