Fordítóiroda

Frissítve: 2021.12.02

Ha fordítóirodában dolgozol és szeretnél váltani, vagy egy kitérő után visszatérnél a fordítóiparba, akkor az ez összefoglaló épp neked szól.

 

 

 

Több pozícióba is jelentkezőket vár a Villám csapata. Nem mintha a pozícióknak különösebb jelentőséget tulajdonítanánk... aki ismer bennünket, tudja, hogy a kiemelkedő képességet keressük és minden más rugalmas. A Villámfordítás az ország meghatározó nyelvi szolgáltatója, egyedülálló a maga nemében. Ha kíváncsi vagy, miért, guglizz rá és megtudod.

 

Honnan tudod, hogy neked való ez a hely?

Ha úgy érzed, hogy többre lennél képes. Ha eleve nagyon jó vagy abban, amit csinálsz és szeretnél még jobb lenni, kiemelkedni. Ha a sikerélmény boldogít. Ha az erős csapat motivál. Ha szeretsz minden nap tanulni valami újat. Ha ez mind IGEN, akkor tudod a választ: neked való!
Ugyanakkor kérlek NE jelentkezz, ha valami mindennapira, könnyűre, pihentetőre vágysz, nem szívesen járnál be az irodába és nincs szándékodban kiemelkedő dolgokat véghezvinni.

Állás a fordítóirodában

2022-t öt nyitott állással kezdjük meg. Nézd meg a választékot és ha úgy gondolod, hogy valamelyik neked szól, jelentkezz be minél gyorsabban. Ha megtaláljuk a közös hangot, akkor mindenképp nyert ügyed van, mert ha ebben a körben nem is ülsz be valamelyik székünkbe, neked szólunk majd először, ha újra megnyílik a kinézett hely. A jelentkezésed diszkréten kezeljük, emiatt nem kell aggódnod.

Tapasztalt projektvezető, csapatvezető állás

Senior vagy vezető szinten vagy és ennek megfelelő, sikerkereső munkát végeznél? Szeretnél nyomot hagyni a nyelvi szolgáltatások piacán? Az érdeklődésed még nem elköteleződés, diszkréten kezeljük, hiszen egyértelmű, hogy nem szeretnél két szék közé ülni. Jelentkezz be, akár egy kérdéssel, akár egy CV-vel a Senior állásra >>

Fordítástechnológus / nyelvi mérnök állás

Kíváncsi, tudásra vágyó projektvezetők és logikus megoldásra áhítozó ügyfelek tisztelnek majd meg bizalmukkal, ha lokalizációs mérnök vagy fordítástechnológus leszel a Villám csapatában. Ez az állás kezdőnek nem való, de a részben tapasztalt és a fekete öves szakembereknek egyaránt szól. Ha szeretnéd megtapasztalni, milyen érzés modern technológiával dolgozni, jelentkezz be a Fordítástechnológus állára >>

Fordítóirodai értékesítő állás

Ismered és érted a fordítás világát, de üzleti vénád van? Motivál, ha részt vehetsz az értékteremtés első fázisában? Sikerélmény számodra, ha az ötleted megoldja mások problémáját? Megbecsült kollégánk lehetsz, ha jelentkezel az Értékesítő, üzletfejlesztő állásra >>

Fordítóirodai varázsló (PM) állás

Dolgoztál már fordítóirodában, ismered a nyelvész és projektvezető keveredéséből létrejövő pezsgést? Ha újdonságra, sok sikerre, erős csapatra vágysz, ahol gyorsan tudsz fejlődni, célozd meg a Varázsló állást >> 

Kezdőként is jelentkezhetsz, különleges képességekkel jó eséllyel indulsz az állásért, de most elsősorban a fordítóirodai tapasztalattal rendelkező, CAT eszközöket ismerő projektvezetőket keressük.

 

 

Ha eddig eljutottál az olvasásban, akkor tuti megmozgatta a fantáziád egyik-másik lehetőség. Nem hallgathatjuk el, hogy a Villámfordításnál sok a munka, de a csapatunk épp ezt tekinti a legnagyobb erősségének: megrendelők és nyelvi szakemberek ezrei számítanak a partnerségünkre. Csapatban dolgozunk, együtt, irodában. Igyekszünk felnőni ehhez a kihíváshoz és úgy fejezni be minden napunkat, hogy elmondhassuk: hozzátettünk valami fontosat a világunkhoz. Te is így vagy ezzel?