Fordítóiroda

Orvosi fordítás 60+ nyelven igényelhető a Villámfordítás fordítóirodától. Szolgáltatásunk az orvosi szaknyelven íródott dokumentumok és egészségügyi dokumentumok fordítása, szakfordítás, lektorálás, hivatalos fordítás.

Rövid határidővel is kedvező áron kínálunk orvosi fordítás és egészségügyi fordítás szolgáltatást a hét minden napján, a nap 24 órájában. 

 

Speciális szolgáltatásaink az egészségügyi intézmények számára >> 

Hivatalos fordítás

Az orvosi szövegek fordításakor gyakran szükséges eredeti, aláírással és bélyegzővel ellátott tanúsítvány, amelyet hivatalos fordításnak nevezünk. A fordítási tanúsítvány elektronikus formában (elektronikus aláírással és időbélyegzővel, PDF fájlként letölthető módon) és papíron is igényelhető. A hivatalos fordítás nem azonos a hiteles fordítással, de a gazdasági életben a legtöbb esetben nem követelmény a hiteles fordítás (amelyet egy állami fordítóiroda készít), hanem elegendő a fordítóiroda tanúsítványa (hivatalos fordítása), miszerint az eredeti dokumentum és a fordítás tartalmilag megegyezik egymással. Bővebben a tanúsítványról >>

Kérjük, hivatalos fordítási szándékát az ajánlatkéréskor jelezze, de a megrendelés leadása előtt is igényelheti a tanúsítványt.

Pontos árajánlatért kattintson az alábbi gombokra

Árak és határidők és Árajánlat kérése

A teljes körű internetes ügyintézés révén kedvező árakkal, az okleveles szakfordító munkatársainknak köszönhetően pedig kimagasló minőségű fordítással állunk partnereink rendelkezésére.

Orvosi és egészségügyi szakterületek

  • gyógyszerészeti szakfordítás
  • gyógyszeripari fordítás
  • biztonsági adatlap fordítás
  • orvosi szakcikk fordítás
  • orvosi lelet fordítás
  • zárójelentés fordítás

A Villámfordítás Fordítóiroda elérhetősége: