Fordítóiroda

A Villámfordítás fordítóiroda kiemelt jelentőségű szolgáltatása a lengyel fordítás. Lengyel fordító munkatársaink szöveges dokumentumok lengyelről magyarra és magyarról lengyelre fordítását végzik.

 Árak és határidők    Árajánlat kérése

Lengyel-magyar és magyar-lengyel szakfordítás, lektorálás és hivatalos fordítás

 

A teljes körű internetes ügyintézés révén páratlanul kedvező lengyel fordítási árak, az okleveles lengyel szakfordító munkatársainknak köszönhetően pedig kimagasló minőség az, amelyet megrendelőinknek kínálunk.

 

A pontos ajánlati ár és határidő lengyel fordítás esetén azonnal megtekinthető, illetve árajánlatunk PDF-ben is letölthető. A fordítási határidőre és minőségre garanciát vállalunk.

Árak és határidők    Árajánlat kérése

 

Lengyel fordítás, lengyel szakfordítás, lengyel tolmács

 

Néhány érdekesség a lengyel nyelvről

 

A lengyel nyelv (lengyelül: polski, język polski) Lengyelország hivatalos nyelve, államnyelve, az Európai Unió egyik hivatalos nyelve. A lengyel nyelvet 50 millió ember beszéli. Ebből 37 millió él Lengyelországban. Az Egyesült Államokban egyes becslések szerint majdnem 10 millióan beszélik, de számuk jelentős Kanadában és Ausztráliában is. 800 ezer a lengyelek száma Franciaországban, félmillió Fehéroroszországban, 300 ezer Ukrajnában, 250 ezer Litvániában, és 100 ezer Oroszországban. Magyarországon is él lengyel ajkú kisebbség.

A lengyel szláv, közelebbről nyugati szláv nyelv, amely a szlovák, cseh, morva és szorb nyelvvel rokon. Távolabbi rokonai az ukrán, orosz, fehérorosz, valamint a szerb, horvát, szlovén, bosnyák, montenegrói és a bolgár. A lengyel nyelvet latin betűkkel írják, kiegészítve 9 speciális karakterrel és néhány betűpárral.

Forrás: Wikipedia

Határidő

A fordítások vállalási határidejét a fordításról szóló árajánlatban minden esetben a megrendelési információk között szerepeltetjük. Ha a megrendelés az ajánlatadást követő több mint 3 órán belül történik meg, akkor a vállalási határidő, amelyre irodánk garanciát vállal, az időközben eltelt idővel kitolódik, tehát amit később rendelnek meg, az később lesz kész. Ilyen esetben mindettől függetlenül törekszünk az eredeti határidőre való átadásra. A határidő be nem tartása esetén irodánk az ÁSZF szerinti mértékű árengedményt nyújt megrendelőjének.

Minőség

Az ÁSZF értelmében a Villamforditas.hu vállalja a titoktartást a szerződés teljesítése során tudomására jutott tényekkel kapcsolatban. A dokumentumokat bizalmasan kezeli, függetlenül tartalmuktól. A titoktartásra a megbízottként dolgozó fordítókat is kötelezi.

Lengyel fordítás és lengyel tolmácsolás kapcsán kérdéseivel forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

 

A Villámfordítás Fordítóiroda elérhetősége: