Fordítás 0-24

A Villámfordítás Fordítóiroda 32 nyelve közül kiemelt jelentőségű a lengyel fordítás. Lengyel fordító munkatársaink szöveges dokumentumok lengyelről magyarra és magyarról lengyelre fordítását végzik.

 

Lengyel-magyar és magyar-lengyel szakfordítás, lektorálás és hivatalos fordítás

 

A teljes körű internetes ügyintézés révén páratlanul kedvező lengyel fordítási árak, az okleveles lengyel szakfordító munkatársainknak köszönhetően pedig kimagasló minőség az, amelyet megrendelőinknek kínálunk.

 

A pontos ajánlati ár és határidő lengyel fordítás esetén azonnal megtekinthető, illetve árajánlatunk PDF-ben is letölthető. A fordítási határidőre és minőségre garanciát vállalunk.

Árak és határidők    Árajánlat kérése

 

Lengyel fordítás, lengyel szakfordítás, lengyel tolmács

 

Néhány érdekesség a lengyel nyelvről

 

A lengyel nyelv (lengyelül: polski, język polski) Lengyelország hivatalos nyelve, államnyelve, az Európai Unió egyik hivatalos nyelve. A lengyel nyelvet 50 millió ember beszéli. Ebből 37 millió él Lengyelországban. Az Egyesült Államokban egyes becslések szerint majdnem 10 millióan beszélik, de számuk jelentős Kanadában és Ausztráliában is. 800 ezer a lengyelek száma Franciaországban, félmillió Fehéroroszországban, 300 ezer Ukrajnában, 250 ezer Litvániában, és 100 ezer Oroszországban. Magyarországon is él lengyel ajkú kisebbség.

A lengyel szláv, közelebbről nyugati szláv nyelv, amely a szlovák, cseh, morva és szorb nyelvvel rokon. Távolabbi rokonai az ukrán, orosz, fehérorosz, valamint a szerb, horvát, szlovén, bosnyák, montenegrói és a bolgár. A lengyel nyelvet latin betűkkel írják, kiegészítve 9 speciális karakterrel és néhány betűpárral.

Forrás: Wikipedia

 

Lengyel fordítás és lengyel tolmácsolás kapcsán kérdéseivel forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

A Villámfordítás Fordítóiroda elérhetősége: