Fordítóiroda

A kifizetésre váró számla olyan ritka látvány a Villám irodájában, mint béka hátán a toll. Jórészt azért van így, mert így tartjuk fairnek.

A Villámnál mindig odafigyeltünk a fordítóktól kapott számlák gyors kifizetésére. Mindig, mert ez így fair, sőt igazából így természetes. Ez azonban nem kis feladat egy cégnek, sem üzletileg, sem a napi gyakorlatban. Eddig is büszke voltam arra, hogy a bejövő számlák 95%-át 1-2 órán belül utaljuk. De aztán jött Nati, és kicsit meggyorsította a folyamatot.

7 perc 31 másodperc!

Nati ma is ezzel kezdte a napot, mint minden hónap utolsó munkanapján: kiküldte imádott fordítóinknak a számlabekérőt (azoknak, akik hónap közben nem kérték már ki maguknak). Gondoltam, rákukkantok, ugyanis hosszú ideig én csináltam ezt a feladatot, kíváncsi voltam. És ha már arra jártam, csináltam gyorsan egy táblázatot, statot, átlagot.

 

A ma kiküldött számlabekérők száma idáig 146 darab, 46-an töltötték fel 16 óráig a számlájukat a Villám Munkafiókjukba. Nati átlagosan 7 perc 31 másodperc alatt fizette ki a számlákat, a leghosszabb várakozási idő 28 perc 56 másodperc volt.

Lenyűgöző!

A 2017.11.30. 09:00 és 16:00 között kiküldött számlabekérőkre feltöltött számlák feltöltése és kifizetése között eltelt idő (óra:perc:másodperc formátumban). Forrás: Villám

Varga Natália, aka Nati, 3 hónapja csatlakozott a Villámhoz, kifejezetten azzal a céllal, hogy a pénzügyi feladatok egy részét átvegye és rendet vágjon az irodai mindennapi dolgainkban. Irodavezető őrangyalunk korábban sosem volt, most pedig már úgy tűnik, mintha Nati mindig is lett volna.

Go Nati!