Fordítóiroda

Gál-Berey Tünde, a Villámfordítás fordítóiroda vezetője nem véletlenül kapta a címben szereplő nevet, ugyanis hihetetlen energiával egyszerre pörög vállalkozása folyamatos fejlesztésén, törődik megrendelőivel és fordítóival, él két gyermekével és férjével családi életet, sőt emellett még kertészkedésre is jut ideje.

Persze mindezek nyomán a siker sem maradt el, nem véletlenül nyerte el honlapjával az összes létező szakmai elismerést, többek között a

Budapest Bank „Üzleti siker honlappal”-díját, és választotta meg a Példakép Alapítvány az 50 inspiráló fiatal magyar példakép egyikének. A 2015*-re már mintegy 430 fordítót foglalkoztató, 34 nyelvre fordító, több mint 100 millió forintos forgalommal rendelkező cég tulajdonosa beszél arról a vállalkozói attitűdről és a piacon egyedülálló, fair üzleti modellről, amelynek a siker köszönhető.

Az interjú a MOST! magazin, 2015. szeptemberi számában olvasható, és innen is letölthető.

* A Villámfordítás Kft. 2024-re a hazai piacon vezető pozíciót betöltő nyelvi szolgáltatóvá vált; több mint 2000 szabadúszó fordító partnerével több közép-európai országban is megjelenik szolgáltatásaival.