Fordítóiroda
A Budapest Bank "Üzleti siker honlappal" pályázatán a szakmai zsűri a legjobbnak ítélte a Villámfordítás Fordítóiroda weboldalát.

A 2014-ben meghirdetett díj célja, hogy elismerje a legjobb céges weboldalakat és a jó gyakorlatok megosztásával más vállalkozások sikereihez is hozzájáruljon. A Villamforditas.hu a zsűri fődíját nyerte el, a díjátadóra 2015. március 18-án, a Privátbankár.hu Webstratégia 2015 című konferenciáján került sor.

A konferenciára Gál-Berey Tündét, a Villámfordítás vezetőjét egy panelbeszélgetés résztvevőjeként is meghívták, amelynek témája: Hogyan legyünk sikeresek a weben? Van-e jó webstratégia, általános recept, ami mindenkinek működik? Ki-hogyan talált rá a megfelelő stratégiára és miért gondolja, hogy neki az a megfelelő stratégia?

Köszönjük a szervezőknek és támogatóknak! Kollégáinknak és partnereinknek is hálával tartozunk, akik nélkül nem lenne az, ami most a Villámfordítás.

A fődíjjal együtt egy iPad Air-t is nyertünk, amelyen folyamatosan tesztelni fogjuk a honlapunk új oldalainak reszponzivitását, amint a Mérges Madarak ehhez időben is hozzájárulnak.

Kapcsolódó hír: Az Év Honlapja 2014 - a Villámfordítás nyerte a díjat!