Fordítóiroda


Ha fordításra szeretné e-mailen beküldeni a papíron lévő írást, dokumentumot, akkor egy okostelefonnal egyszerűen befényképezheti a lapokat.

A befényképezett dokumentum akár szkennelt minőségű is lehet, ha egy mobil appot használ. A Villámfordítás a Tiny Scanner nevű alkalmazást ajánlja, amely ingyenesen elérhető Android és Apple telefonokra és tabletekre is:

Android Tiny Scanner letöltéséhez kattintson ide >>

Apple iTunes Tiny Scanner letöltéséhez ide >>

A fordítási árajánlat elkészítéséhez a fordítóiroda a fordítandó szöveg hosszát veszi alapul. Ezért szükség lesz arra, hogy a fordítandó anyagot a megrendelő átküldje (pl. e-mailen) a fordítóirodának.

A befényképezett / szkennelt dokumentumot mentse el PDF formában és e-mailhez csatolva küldje az iroda@villamforditas.hu címre. A Villámfordítás munkatársa rövid időn belül elkészíti a fordítási árajánlatot és e-mailben elküldi az érdeklődőnek.

További tippek a papírok beküldéséhez

  • Ha van OneDrive fiókja, akkor az Easy Lens appot ajánljuk: ez szintén ingyenes és a doksit feltölti a használó saját tárhelyére, ahonnan egy gombnyomással megosztható, továbbítható.
  • Ha csak fényképezőt használ, akkor a képeket is elküldheti fordításra. Javasoljuk, hogy a fényképezéskor használjon vakut, vagy fotózzon nappal, a szabadban.
  • A fordításra a szöveges doksik a legalkalmasabbak. Legjobb a Word, Excel, szöveges PDF. Természetesen egyéb formátumokkal is megbirkózunk, tehát ha nincs szöveges fájlja, csak képe, akkor nyugodtan küldje azt.